22 Eylül 2012 Cumartesi

Doğum Günü Partisi

Asya'nın ilk arkadaşlarından Duru'nun bir yaşını kutladık bugün. Katıldığımız bu ilk doğum günü partisi çok güzeldi. Duru'nun ananesinin evinin bahçesinde tüm sevdikleri ile kutlandı. Her yer tabiki pembe pembeydi. Birden Asya şubatta doğdu diye üzüldüm bahçede güneşli bir günde doğum günü kutlama yapamayacağız biz. Ama alternatif doğum günü partisi olarak Şubat ayı ortasında kar üstünde sucuk mangal partisi yapabiliriz :) Fena fikir değil bence :) Bu arada Asya kendi kendine arkadaş edinmeden önce bizim sayemizde bir sürü arkadaşı var. Neredeyse hepsi aynı yaşıtlar. Geçen sene ve bu sene içerisinde benimle birlikte on üç kişi doğum yaptık  bir arkadaşın da ikizi oldu  yani on üç  bebek :) Bu demektir ki Asya'nın şimdiden on iki tane arkadaşı var. Seviniyorum bu duruma bol bol arkadaşı olsun, dostluğun kıymetini bilsin minik kuş.

 Birinci yaş parti şapkamız ve üfürmeli oyuncak :) Ne ki bunun adı hani yeni yıla girerken herkesin ağzında olur ya düdük gibi üflersin de kağıt rulosu açılır ondan işte :) Bunlar minik davetlilerin hediyesi idi. Güneşten gözlerini açamayan minnoş da Ali Doğukan henüz 3,5 aylık ve ilk partisinde :)




                            Parti süsünden püsünden bir tek bunların fotoğrafını çekmişim :)


Daha yürüyemeyen minnoşlar için en güzel çözüm bırakacaksın bunları yere oynayacaklar işte böyle :) Tabi durum tam da böyle olmadı sol taraftan atağa geçen Ali Doruk gelip Asya'yı biraz tartakladı :) kafaya bi iki tane indirdi babaçi kızımızı kurtardı. Sonra soldan Asya atağa geçti Alp'in elinden arabasını alıp arkasını döndüğü gibi ilerledi. Sessiz  Alp ardından baka kaldı :)  En uslumuz Abi Ege idi. bu kısa oynaşmanın sonrası bağırış çığırış kiminin karnı acıktı kiminin uykusu geldi. Bir de balonları patlattılar ve korktular tam oldu :)


 
Sağ baştaki doğum günü prensesi Duru Hanım. Nice yaşlara Durucum.

3 yorum:

  1. Ne güzeel.. Sizde Asya'nın doğum gününü kutlarsınız böyle neşeyle inşallah

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar,
    çok şeker olmuş.
    Yeni yaşınız kutlu olsun..
    sevgiler..
    www.enduruyanim.com

    YanıtlaSil