7 Eylül 2012 Cuma

İyi Ki Doğdum Laa Lala Laaaa

Dün benim doğum günümdü. İyi ki doğdum gördün mü bak yirmi beş oldum demek isterdim ama öyle değil yolun yarısına kaldı üç :) Bu Asya'lı ilk doğum günümdü üç gün iki gece kutlandı denilebilir.
 
Hayatımdaki en mutlu zamanlarım herhalde evli mutlu çocuklu tadında :)
 
Doğan pek kutlama seven bir tip değil önemli günler ve haftaları senede bir haftaya toplayalım hepsini bir arada kutlayalım gitsin şeklinde bakıyor olaya :) Anneler gününde gitmiş toplu hediye alımında bulunmuş o zamandan almış doğum günü hediyemi ama ben ertesi gün yakalayınca gizli kutuları ortaya çıkmıştı bu durum. Yeni hediye istemedim o hediyeleri yeniden vererek kutlamasını yaptı. Yeni görüyormuşum gibi açtım ama gerçekten yeni görmüş gibi mutlu oldum :) Sonuçta en güzel hediyem kızım yanımda neyleyim inci boncuğu durumundayım. Doğan'ın alıp geldiği çiçeğe bile fazlaca yüz vermedim. Ama benim sarı papatyam mı daha güzel yoksa çiçekler mi konulu fotolarını çekmeyi de ihmal etmedim :)
 
Bu gün kendime bir hediye verip kızımla baş başa  gezmeye gidiyorum. Şimdilik bi alış veriş merkezine gidip kızımla birlikte kitapçıları dolaşıp minnoşa uygun kitap almak istiyorum. Sonrasında birer kahve içeriz demek isterdim ama minnoş içemez malum, bana da yasak. Kahve süte geçer diye kendimi yasaklı görüyorum ama buna rağmen gazlı içeceklerden vazgeçemiyorum bu ne yaman çelişkidir bilmem : ) Bize  iyi gezmeler...





Keltoş kızımın saçları mı uzamış bana mı öyle geldi :)
 
Asya için her ay gelişim özellikleri yazıyorum ya kendim için de bu yaşın en büyük gelişim özelliğini eklemeden geçmek olmaz.
Anne olmayı öğrenmek :)
İyi ki doğdum iyi ki anne oldum :)

20 yorum:

  1. Nıce mutlu senelereeeee. Dediğin gibi oluyor her hediye anlamsız kalıyor yanlarında. Tadını cıkar canım hediyenle bolll bool gez.
    not: bencede Asya çiçeklerden daha güzel:))

    YanıtlaSil
  2. :) canım teşekkürler..
    Asya'nın o hınzır gülüşü ile cin bakışını hiç bir hediyeye değişmem :)

    YanıtlaSil
  3. Bu çok tatlı bi cadıymış maşallah gözm yalnız buzdolabındaki magnetlere takıldı :) bende yaptım bu magnetlerden çeyizime :) birgün evim olursa inş. kullanırım :)

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler. Ama buzdolabımda el yapımı magnet yok sanırım benzettin. Blogunu gezdim ne hoş şeyler yapmışsın öyle. Bir gün inşallah hayalindeki evin olur ve hazırladığın tüm eşyaları kullanırsın. El emeği göz nuru derler ya hepsi çok güzeller....

    YanıtlaSil
  5. nice mutlu senelere...
    demek yanlız değilim benim eşimde seninki gibi düşünenlerden...
    ama bu güzellik karşısında çiçekler malesefki sönük kalmış... maşallah.. allah nazarlardan saklasın...
    iyi gezmeler size

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım.
      Bizim eşler klasik türk erkeği modeli sanırım.

      Sil
  6. Asya çok tatlı maşallah :))Nice mutlu sağlıklı yaşlara :)) Anne kız olmak müthiş bir duygu,biz o dönemleri geçtik şimdi karşılıklı ayranlarımızı tokuşturuyoruz :)) Size iyi gezmeler..sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oh sefanız olsun valla.
      Ben de kızımın büyüyüp bana arkadaşlık yapacağı günleri bekliyorum..
      Teşekkürler

      Sil
  7. aman maşşallah , Allah nazarlardan korusun
    nıce yıllara

    YanıtlaSil
  8. Canım ablam iyi ki doğdun, sayende biz de böyle güzel mi güzel, tatlı mı talı bir minnoşun teyzesi olduk :)) Hep söylüyorum Asya gerçekten bu kadar tatlı mı yoksa bize mi bu kadar tatlı geliyor diye ama bildiğin yemelik şeker bu minnoş :)) Canım ablam hep mutlu ol sen, sizi seviyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teyzesi biz de seni çooook seviyoruz iyi ki varsın :)
      Sen de hep mutlu ol Asya da hep mutlu olsun.
      Hepimiz mutlu mesut yaşayalım. Amin :)

      Sil
  9. sade kahve öndeince bakmadan gecemedım. ne guzel bır blog. ne guzel bir bebek ve ne guzel bır anne... sevgiyle, sağlıkla gecen uzun seneleriniz olsu,
    sevgiler

    YanıtlaSil
  10. Anne kız iyi gezmeler size :) Vee doğum gününüzü kutluyorum, yüzünüz hep gülsün bu minik şirine gibi :)

    Ben de beklerim :

    http://hasirsapkaderya.blogspot.com/

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım..
      Hemen bakıyorum bloguna

      Sil
  11. keltoş kızını yerim :)
    Doğum gününü kutlarım canım. Kızın ve eşinle nice güzel yıllar sizin olsun inşallah

    YanıtlaSil
  12. Bu seneki yaş günün daha anlamlı zira en bitmiş halinde bile seni hayata bağlayan minicik bir prensesin var. Tanrı hiç ayırmasın sizi. Nice sağlıklı, mutlu senelere canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel demişsin Burcu'cum en bitmiş halimde bile beni hayata bağlayan bir minik surat var evde. Allah bebişlerimize sağlık versin bizi ayırmasın.
      Teşekkürler...

      Sil